Weinig dingen zijn vervelender en verwoestender voor uw huis dan houtrot.

Bijna elk huis heeft kenmerkende, karakteristieke houten delen. Houtrot is een grote bedreiging voor al uw houtwerk en kan zeer onopvallend en sluipend te werk gaan. Houten kozijnen, deuren, dorpels, ornamenten, dat alles kan ten prooi vallen aan houtrot. Er zijn vele oorzaken voor houtrot mogelijk, bijvoorbeeld onvoldoende ventilatie, teveel vocht of verweerd schilderwerk.

Wij van Oetze Schilderwerken zijn uitstekend bekend met het bestrijden van elke soort van houtrot en specialist in houtrotreparatie. Wij zijn ons terdege bewust van het feit dat uw kostbare eigendom beschermd en, indien nodig, vakkundig gerepareerd moet worden.

Tijdige renovatie zorgt ervoor dat u ook in oudere woningen en bedrijfspanden prettig kunt blijven wonen of werken. Wilt u weten welke renovatiewerkzaamheden noodzakelijk zijnvoor uw pand, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende indicatie. U kunt ervoor kiezen om het werk in één keer of verspreid over meerdere jaren te laten uitvoeren. wij helpen u graag met het plannen, budgetteren en uitvoeren van uw renovatiewerkzaamheden, zodat uw woning of bedrijfspand zijn waarde blijft behouden.